Surfopstapdag 21 juni 2020

Op 21 en juni 2020 is de jaarlijkse PZV de Wielen Surfopstapdag.

Wat houdt dit in?

Een ieder die zich tijdig aangemeld heeft voor onze surfopstapdag via info@windsurfnet.nl of via onderstaande link kan deze dag een gratis proefles windsurfen krijgen van een team opgeleide instructeurs.

Heb je altijd al aan windsurfen gedacht, maar dacht je dat het niets voor jou zou zijn, dan kun je nu kijken of je gelijk had. Wat moet je hiervoor doen? Natuurlijk moet je jezelf opgeven via bovenstaand mail adres of via de telefoon. Je kan je voorkeur aangeven voor een groep ’s ochtends of ’s middags. De tijden hiervan krijg je vrijdags door. Uiteraard ben je welkom om langer te blijven, zodat je kan zien hoe anderen het er vanaf brengen. Indien er nog plek is, kun je je ook opgeven op de dag zelf.

Het enige dat je mee hoeft te brengen is een goed humeur en je zwemspullen.

Wij zullen kijken of we voor jullie goed weer en niet te veel wind kunnen regelen. Voor wie is deze dag geschikt? In principe voor iedereen, maar we verwachten eigenlijk wel dat je een jaar of 10 oud bent. Iets jonger is geen probleem, maar let wel, om het zeil uit het water te kunnen trekken moet je wel een beetje spierballen hebben.

Een absolute vereiste is dat je een zwemdiploma hebt. Mocht het de hele les helemaal mis gaan, en je dobbert aan de andere kant van het meer en kun je niet meer terugkomen? Geen probleem, we hebben twee boten klaar liggen die je in noodgevallen terughalen. Per groep kunnen maximaal 10 personen mee doen, dus geef je snel op. Vol is vol. Kom op tijd, je moet je vooraf natuurlijk nog even omkleden en zo.

Je kan bij ons een surfpak lenen, zodat je het niet koud krijgt. Er is voor iedereen een geschikte maat. Als je zelf materiaal hebt, ben je welkom om dit mee te nemen.

bekijk dit filmpje en kom vast in de stemming

Wat is er verder te doen tijdens deze surfopstapdag?

Bij goeie omstandigheden zullen een aantal ervaren surfers laten zien wat je allemaal kan doen met surfen. Uiteraard is daar wel wind voor nodig en dat hebben we niet allemaal in de hand. We hebben een volleybal veld waar je met vrienden en vriendinnen een potje kan beachvolleyballen. De bal kun je lenen achter de bar. Heb je zelf surfspullen, maar je weet niet waar je dat ene touwtje aan vast moet maken dan kun je ons altijd om hulp vragen. We zullen je dan direct uit de brand helpen.

Lijkt het je wat, meld je dan snel aan voor deze surfopstapdag op info@windsurfnet.nl of via onderstaande link

Je vindt PZV de Wielen bij surfstrand de Grote Wielen, Groningerstraatweg 411 te Leeuwarden

Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail
Geboortedatum
?
Geef je geboortedatum op. Invullen op deze manier: dd/mm/jjjj (bijvoorbeeld: 10/05/2013)
Telefoonnummer
Opmerkingen