Weekendcursus

P.Z.V. de Wielen organiseert windsurfcursussen
voor jong en oud, beginners en

 alle lesweekenden van dit seizoen zijn helaas vol

Om op een professionele manier les te kunnen geven, beschikken onze instructeurs over het nieuwste lesmateriaal, dat speciaal is ontwikkeld voor surfscholen. De school beschikt over 10 Starboard RIO sets. Deze boards zijn uit het zogenaamde ‘wide-body concept’. Deze boards zijn vergeleken met ouder materiaal aanzienlijk korter en breder. Door deze formule is het makkelijk je evenwicht te bewaren waardoor de lessen al snel over techniek gaan en minder over balans.

Cursusaanbod

Onze surfschool biedt twee verschillende pakketten aan. Dit zijn de zogeheten: Weekendcursus en Gevorderdencursus.

Weekendcursus

De weekendcursus wordt aangeboden op zaterdag en zondag in blokken van 4 uren les.

De weekendcursus kost slechts € 95,00 p.p.

Behaal ook je diploma Windsurfen

Behaal ook je diploma Windsurfen

De weekendcursus word gegeven aan beginnende surfers. Als afsluiting van deze cursussen worden certificaten uitgereikt aan de deelnemers en doormiddel van een tegoedbon word je uitgenodigd om nog eens gratis een dagje te komen surfen. De beginnerscursus wordt gegeven aan groepen van maximaal 10 personen, door 2 instructeurs.

Gevorderdencursus (op aanvraag)

Naast de beginnerscursussen, organiseren we ook cursussen voor gevorderden. Deze gevorderdencursus wordt gegeven op basis van privé-les, in een blok van 3 uren. Het niveau van de cursus wordt afgestemd op de cursist en er wordt aandacht besteed aan specifieke onderdelen die de cursist zelf graag wil leren. De gevorderdencursus kost € 75,00.

Wilt u informatie over onze cursussen?

kom dan eens in het weekend langs in ons clubgebouw of belt u met onze cursus telefoon. wanneer deze telefoon uit staat spreekt u dan een voicemail bericht in of stuur een watsapp bericht. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord (de cursus telefoon is actief van 1 april tot eind september). In de wintermaanden geven wij geen surflessen.

U kunt u ons uiteraard wel het hele jaar door mailen!

Bel of App met de opleidingscoördinator: Erik Bruining 06-38770158  of stuur een e-mail naar: opleidingen@windsurfnet.nl. (ALLEEN VOOR CURSUSINFORMATIE/OPGAVE!!!)

Online aanmelden is ook mogelijk, zie hiervoor ons pulldown menu